Kellemes hangulatú, otthonos fogadónkban különböző színvonalú, igényesen berendezett és felszerelt, stílusos szobák várják a kedves vendégeket, melyek mindegyike kényelmet, és kellemes kikapcsolódást nyújt a hozzánk érkezőknek. A családias hangulatú fogadó 1870-ben épült, korábban a bajor hercegi család tulajdonában volt.

A két épületben, összesen 21 db szoba van. A főépület 2012-ben lett teljesen felújítva, itt 8 szoba található, ebből 7 db két ágyas, és 1 db 3 ágyas szoba, továbbá itt van a recepció, vadászterem és az étterem. A B. épületben 11 db két ágyas, és 2 db 3 ágyas szoba van. Mindkét épületben pótágyazásra van lehetőség. Egyidejűleg akár 50 főt is el tudunk szállásolni.

Teniszpályánk és a közeli hatalmas zöld terület az aktív sportolást előnyben részesítők számára nyújt kiváló lehetőségeket. A vadászati idények figyelembe vétele mellett lehetőség van egyéni és társas vadászatokra. A Vadkert major területén lovarda is található, így lehetőség van a lovaglás ismereteinek elsajátítására, sétalovaglásra, és mivel a major területén fedett lovarda is rendelkezésre áll, vendégeink akár rossz időjárási körülmények esetén is hódolhatnak e sportnak.

Rendelhető szolgáltatások felár ellenében: Szoba szerviz, klíma, kerékpárkölcsönzés, tenisz, fürdő belépő, mini bár, kutya szállás.

Családbarát kedvezmények:

  • Gyermek kedvezmény a szállásból
  • babaágy
  • gyermek menü

Fogadónkban az alábbi kedvezményes fizetési feltételek várjuk:

  • Készpénz
  • Bankkártya
  • Erzsébet- utalvány
  • SZÉP kártya (K&H, MKB, OTP)


Áraink (Főépület)

Az árak tartalmazzák a svédasztalos reggelit is!
Szoba reggelivel 1 főnek 12.000 Ft / szoba / éj
Kétágyas szoba reggelivel 2 főnek 15.000 Ft / szoba / éj
Háromágyas szoba reggelivel 3 főnek 18.000 Ft / szoba / éj
Pótágy reggelivel 3.000 Ft / éj
Egyéjszakás felár 3.000 Ft / szoba / éj
Klíma felár 3.000 Ft / éj

Idegenforgalmi adó: 400 Ft/fő/éj 18 év felett

Széchenyi Pihenő kártyát és Erzsébet utalványt elfogadunk!


Képgaléria