Fogadó

Étterem

Kemping

Sárvár

Sárvár Magyarország nyugati határához közel, a Rába folyó partján, a Kemenesalja dombjai között található.
Természeti értékei, számos műemléke, főként gyönyörű reneszánsz várkastélya, pezsgő kulturális élete, kedvező földrajzi helyzete, nemzetközileg is elismert fürdője a régió egyik gyöngyszemévé tette a kisvárost. A város központjában áll Sárvár jellegzetessége, a Nádasdy vár, számos kulturális rendezvénynek helyt adó belső udvarával. Szemben a várkastéllyal található az Arborétum, mely különleges növényeivel kellemes séta helyszínéül szolgálhat.

Fürdő

A kiváló minőségű sárvári gyógyvízzel töltött medencékben a selymes víz átjárja a testet és lelket, feledtetve a hétköznapi gondokat, gyógyírt jelentve a fájó izületekre, reumatikus panaszokra. Tökéletes kikapcsolódást kínál az élménymedence vízbuzgárja, vállmasszírozója, sodrófolyosója. Az exkluzív szauna-világ gazdag kínálata egészségünk megóvását, jobb közérzetünket szolgálja.
Az óriáscsúszdák, a különböző sportlehetőségek, játékok és animációs programok megannyi szórakozást kínálnak minden korosztálynak: a kisebbek a kalózhajón, a vízi várban és a vízi játszótéren szórakozhatnak önfeledten, míg a nagyobbak a felfelé csúszás élményét is megtapasztalhatják – élmény és kaland minden mennyiségben..

Vadkert Fogadó

A fogadónknak helyt adó Vadkert major a Rába folyó, a több tóból álló Csónakázó tó, illetve másik irányból a Gyógy-és Wellness fürdő valamint a Sárvári Kalandpark ölelésében, festői környezetben fekszik.
Csodás természeti adottságaink kiváló lehetőséget nyújtanak a vadászat, a lovaglás, a horgászat, a túrázás kedvelőinek.
Kellemes hangulatú, otthonos fogadónkban különböző színvonalú, igényesen berendezett és felszerelt, stílusos szobák várják a kedves vendégeket, melyek mindegyike kényelmet, és kellemes kikapcsolódást nyújt a hozzánk érkezőknek.
A családias hangulatú fogadó 1870-ben épült, korábban a bajor hercegi család tulajdonában volt.
Hangulatos éttermünkben igazi házias, regionális magyar és nemzetközi ízek mellett vadétel specialitásokat is kínálunk.
Nyáron a fedett teraszt ajánljuk egy finom étel vagy egy pohár ital elfogyasztásához.